Personal Branding - Hoe & Waarom

Wordt een ‘snelkoppeling’ voor de juiste klanten. Vergroot je markt- én eigenwaarde en groei met je bedrijf door het meest krachtige wapen in te zetten wat er is!!

Wil jij dat klanten voor jou knokken? In plaats van dat jij moet knokken voor klanten?

 

Heb je wel eens gehoord van de term: ‘een eerste indruk’ ? Nou, dat is precies wat ‘branding your profile’ voor ogen heeft. Een website bezoeker heeft slechts 7 seconden nodig om een indruk te maken van jou!

Dat wil je niet met foto’s gemaakt door oom Hubért. Hoe leuk deze oom ook is, je gaat naar een professionele fotograaf. Wij maken in de studio en op locatie de perfecte foto’s voor je nieuwe online avontuur.

Wij zorgen ervoor dat je er professioneel uitziet en een sterke persoonlijkheid uitstraalt met een prachtige nieuwe beeldbibliotheek van je zelf.

De gemaakte foto’s kun je gebruiken voor je eigen website, voor alle sociale media zoals Facebook, Instagram en Linkedln-profiel. Wissel vaak en regelmatig van profielfoto. Laat de bezoekers zien dat jij het verkopende element bent van je onderneming en creëer een nieuw sterk merk! Namelijk JEZELF!

Met een goed en onderscheidend verhaal bij je nieuwe foto’s zorg je ervoor dat je onderscheid weet te maken in de online massa.

Direct contact


  Je telefoonnnummer:

  Ik wil graag een foto-shoot aanvragen met het volgende profiel:

  Bij aanvraag fotoshoot hebben wij nog aanvullende info nodig:

  uw adres:
  Uw postcode: Uw woonadres:
  BTW ID nr.:
  KvK nr. :

  Heeft u geen aanvullende gegevens verstrekt bij de aanvraag voor een shoot, kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

  Vul datum van vandaag in: